Altijd bang...
Als je gewoon even niest
wat langer slaapt dan normaal
Als je in je ogen wrijft
of zegt dat je hoofdpijn hebt
Altijd bang...
Als ik je hoor struikelen
of je hoor vloeken
Als je je benen strekt van de pijn
of gewoon even op de bank ligt
Altijd bang...
Sinds de dag dat het gebeurde
dat jij niet meer de papa was die ik kende
Niet meer lachtte zoals eerst
en je humor niet meer uitte
Altijd bang...
Nu nog een week
dan weten we de uitslag
Was al die onzekerheid voor niets
of raken we je dan nu toch kwijt
*Stiefpap*