Als de geest van Bok de Korver,
Zich warm loopt langs de lijn,
En de kreet Sparta naar voren,
Boven het Kasteel uitstijgt,
Weten wij de tijd gekomen,
Ons te gorten tot den strijd,
En de vijand te bestormen,
Tot die een hartverzakking krijgt,
Nimmer zullen wij versagen,
Strijden om elke meter grond,
Nooit de Sparta-Marsch beschamen,
Aan geen enkel voetbal front,
Als Spartaan zijn wij geboren,
Als Spartanen sterven wij,
In de geest van Bok de Korver,
En in naam van Cor van Rijn.