Je moet kunnen begrijpen
Dat ik je geen pijn meer wil doen
Na alles wat ik je heb aangedaan
Je verdient gewoon beter
Je bent te lief
Voor mensen zoals ik
Dit was de laatste keer
Dat ik je pijn heb gedaan
Maar je moet weten
Dat ik van je hou
Als een vriend