Ik wil niks meer met je te maken hebben.
Je bent geen vader, zoals ik hem wil.
Je kijkt niet om.
Je kijkt niet naar me.
Je helpt me niet.
Je laat me achter.
Jij gaat je eigen weg maar.
Laat mij hier maar staan.
Laat mij nu maar achter.
Mijn stem wordt langzamerhand zachter.
Want jij loopt door,
En ik sta hier.
Alleen te wachten.
Wachten op mijn eigen vader.
Wachten, niet op jou.
Want in mijn hart, staat een kruis door jou.
Je bent mijn vader niet.
Een vader helpt je.
Een vader geeft om je,
En een vader laat je niet alleen.
Mijn enige vader is daarom niet jij.
Maar God in de hemel,
die waakt over mij.