ik kan wel doen of het niets is
doen, alsof "het gevoel" er nog helemaal niet was
maar feit blijft dat ik je nabijheid mis
iets wat eergister nog niet zo was
je zegt in je hoofd niet bezet te zijn
dan is er bezoek, iemand voor een glaasje wijn...
je zegt tegen mij; "als je maar gewoon eerlijk bent"
toch is "je bezoek" niet zomaar een vent
als er dan niets te verbergen valt
waarom...
later op de avond spraken we tot nog toe graag met elkaar
nu ben je online, en door niets te zeggen raak je een gevoelige snaar
ik kan dit niet schat, moet mijzelf beschermen
voorkomen dat vlinders in mijn buik uitzwermen
want jij ben in je hoofdje bezet....
en ik wil niet diegene zijn die jou dat belet...
doe wat je moet doen, ga waar je moet gaan
als je uiteindelijk kijkt, zal ik er wellicht nog voor je staan