Als ik maar even
Vol op kan leven
Een flits van perfectie
Waar ik dan jaren op kan teren
Maar heel even
Op een doorweekse dag
Gewoon kan zijn
Zonder dat ik meer ben dan mezelf
Als ik bedenk dat ik al die tijd niet kon zijn
En keek door een donkere bril
Hoef ik alleen even te zijn