Zege
Zege hebben de bloemen
Zege hebben de liefde
Zeggen hebben de vrede
Maar ook zege hebben de haat
Mijn vijanden zijn mijn vrienden
Mijn vrienden zijn mijn leraren
Mijn leraren zijn mijn leerlingen
Zege hebben de moeders
Zege hebben de vaders
Zege hebben hun kinderen
Maar ook zege hebben de wezen
Het is mijn zege dat ik hen allen heb