Eventjes Gevoel II
***
Je liefde laat me lachen in het donker
en laat me rechtop lopen door de mensen massa heen
Ik kan wel groot praten enz.
maar laten we eerlijk zijn, mijn hart is niet van steen
Dat we tot elkaar zijn gekomen
in en uit het niets opeens was je daar
Waarom en hoe en waar het begint of eindigt
wil ik dat uit zoeken, ben ik 1, 2, 3 nog niet klaar
Zou soms in je ogen willen kijken en alles willen zien
maar wie weet als dat mogelijk was
rende ik wel weg misschien
Jij bent me zoveel waard ik zou je niet willen missen
en hoe het verhaaltje ook gaat lopen
Ik weet dat ik me niet in jou kan vergissen
Als vriend ben je al een absoluut hoogtepunt
ik kan met je lachen en echt mijn ei bij je kwijt
En wat je nu allemaal wel of niet kunt
ik voel me als je bij me bent van de wereld en de drukte bevrijdt
Dus sla je armen om me heen dat is alles wat ik van je vraag
dat je me koestert als een je meisje
want dat gevoel heb ik zo graag……………..
***
27-03-2002