S'avonds kijk ik uit me raam
zie ik zoveel mooie sterren
waar ben je nou in godsnaam?
Je komt niet meer terug
het doet me zoveel verdriet
Jouw verliezen kwam veelste vlug!
Droeg je maar een reddingsvest
dan was je nog altijd hier
en was het nu allemaal niet verpest.
Je blijft in me hart.
ik zal altijd van je houden
Jouw verlies heeft me zeer verward.
Niet te geloven dat je weg bent
het was zo onverwachts
hier raak ik nooit aangewend.
* Rust zachtjes lieve Paul,
Je was het beste wat een meisje maar kan wensen!
Je bent de beste, en ik mis je heel erg.
x