Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
HET IS ME WAT
Mijn vingers deden krak
Het was de dominee die sprak
Jouw vrouw deed knak
Het was de buurman die haar brak
In twee delen gesplits
Alweer goed voor een mooie kist
Nippend aan een glas rode wijn
Hij vond het toch zo fijn
Het zilver dat blonk
Een geluid in de verte weerklonk
Zijn glas geheven
Ze zouden eens wat gaan beleven
Een lied o zo mooi
Van weinig allooi
Bezonken lag hij daar
En kwam langzaam voor haar foto klaar
In zichzelf fluisterend
Luisterend naar dat mooie lied
Kwamen de woorden weer naar boven
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
Reacties op dit gedicht
dappere dodo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wijnand.
:
Maandag, juni 02, 2003 20:03
knettergek
Over dit gedicht
Auteur:
dappere dodo
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
27 maart 2002
Thema's:
[Scheiding]