samen het leven overwinnen
gelukkig worden en niet alleen sterven
slapen kan ik nog als ik er niet meer ben
maar ik hoop dat je me niet laat staan
als ik me eenzaam voel
want er komt een dag
dat ik er in geloof
dat ik sterk genoeg ben van binnen
blijf bij mij
hou van me
laat me niet meer los