Twijfels in mijn hoofd
Twijfels in mijn dromen
Ik lig te wachten op dingen
waarvan ik hoop dat ze nooit zullen komen
Angstig sta ik te wachten
op een blik van jou gezicht
Daar kom je aan
ben alleen bang dat ik weer voor je zwicht
Je zegt me gedag,
Ik probeer je diep in je ogen te kijken
Maar ik kan het niet
bang dat het op de tijd van toen gaat lijken
We beginnen te praten
ik voel me vrij
Het is net als toen
Waarom ben ik zo enorm blij?
We lachen en stoeien
Rollen over elkaar heen
ik geef je een zoen
als ik dit niet stop ben ik straks alleen
We gaan door en volgens ons gevoel
we moeten dit echt stoppen
maar vragen ons af hoe
als we door gaan lopen onze relaties op de knoppen
Nu hebben wij spijt
maar terug draaien kunnen we niet
We hebben het gedaan
en het verleden is in het verschiet
Alles komt terug in mij hoofd
ik ga weer twijfelen en denken
wat er nu gebeurde
ik blijf er aandacht aan schenken