Maak je keuzes
------
Ook al lijkt het leven klote
Ook al voel je je heel slecht
gelukkig zijn in je leven
bestaat, heus waar, heel echt
De dingen die het moeilijk maken
Zijn het soms echt niet waard
Het is nu van levensbelang
Dat je daarin je keuzes maakt
Kijk wat echt belangrijk is
En ga daar volledig voor
Als je dat kan bereiken
Zit je op het juiste spoor
Als dat wat moeilijk is
Als het niet lijkt te lukken
Weet dat er altijd iemand is
Om je dag weer op te smukken
27-03-2002