Wat zou je doen?
Als ik je zou zeggen
Of je probeer uit te leggen
Dat je speciaal bent
En jij me alleen kent...
Wat zou je doen?
Als ik in je ogen kijk
En naar je hart rijk
Om je te voelen
En mijn liefde te koelen...
Wat zou je doen?
Als ik mijn vinger op je lippen leg
En je duizendmaal zeg
Dat je me kriebels geeft
Zoals niemand dat ooit gedaan heeft...
Wat zou je doen?
Als je in mijn armen ligt
Neus tegen neus,gezicht tegen gezicht
Met mijn hand strelend door je haar
Kon ik dat maar...
Wat zou je doen?
Als ik met mijn lippen de jouwe raak
Niet soms,maar heel vaak
Ze zachtjes weer losgaat
Als dat nog gaat...
Wat zou je doen?
Als ik je vertellen zou
Dat ik zielsveel
En dat je een engel bent...
...Mijn engel...