Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Binnen kamers van de ziel
Binnen kamers van de ziel
dansen rond het vuur wat mij verteert
het sluit mijn veste
breekt mijn wil
maar in mij werd het stil
een web gesponnen
in het buigend riet
een spin
in een dromenvanger van weleer
ik ben jager nog prooi
verlies mijn adem
niet mijn kracht
hier weegt geen macht
rotsen beteugelen
veilig dansen de vlammen
wat steekt zijn de tranen
bij genegenheid puur en zacht
het viel uit de hemel
stil en onverwacht
aan mijn voeten
als een herfstblad met duizen kleuren
geef het mee aan de wind
dat wat drukt op je inner kind
wandel terug naar daar
waar de oorsprong licht
vind daar de sleutel
naar inzicht
je zelf
en verlossing
***Wim****
Reacties op dit gedicht
Black Lord vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Quadesh
:
Dinsdag, oktober 07, 2008 20:41
je komt er wel. hvj, kuskus
Over dit gedicht
Auteur:
Black Lord
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
07 oktober 2008
Thema's:
[Bewondering]
[Delen]
[Spiritueel]