mijn gedicht komt misschien wat laat maar toch
het is vandaag de dag van Valentijn
voor de een betekent dit niets, voor een ander is't fijn
het is de dag van de verliefde harten
voor sommige ook van diepe smarten
het is de dag om zijn gevoelens te uiten
gevoelig als ik ben - niet te stuiten
maak ik van die dag de gelegenheid
om je te tonen mijn genegenheid
meisje, je bent een toffe meid