Je moet weten dat er altijd mensen aan je denken
Dat er mensen zijn die je niet vergeten.
Je bent veel te vroeg gegaan,
Ik ken je niet maar mijn broer
Zoveel verdriet omdat je er niet meer bent.
Nooit heb ik hem zien huilen
Zelfs niet toen mijn ouder gingen scheiden
Maar nu jij bent gegaan zie ik mijn echte broer
Ook al ken ik je niet en heb ik je nooit gezien
Toch moet je weten dat ik met iedereen meeleef.
Het is moeilijk te horen, dat een jongen van 17
zijn leven is verloren.
Al die mensen die om je geven,
Die alleen moest laten
Zoveel verdriet
Maar jammer genoeg, je ziet het niet ..
Alle mensen die zijn achter gebleven heel veel Sterkte!!