Hoor de stilte
het praten
van de wind
ik neem je
met mij mee.
Thuis brengen
zal ik jou,
vanavond
of veel later.
Mijn hand
omsluit jouw
stille zwijgen.
Je hebt zoveel
meer nodig
dan je ooit
gekregen hebt.
Hoor de stilte
het zingen
van de regen
vertrouw op mij
ik breng je thuis.
07-10-08