Een knuffel in jouw armen
geven me het veilige gevoel
ver weg van alle pijn
een kus op jouw lippen
met je handen rond m'n dijen
je ogen kijken neer op mij
alsof je hebt ontdekt
de wonderen der wereld
de wondere woorden die je zegt
verwarmen mij hart
als een mooie zomerse dag
wanneer je mijn tranen ziet
kom je naast mij zitten
en mijn angsten verdwijnen
ik hou van jouw voorwat je doet
voor de dingen die je zegt
en voor te zijn wie je bent
jij.....