Er word gevraagd,
mis jij het ook?
Het vrijgezelle leven,
waarbij je in ieder avontuur dook.
heerlijk vond ik die tijden,
de rust, de vrijheid.
Alles doen wat ik maar wil,
niemand die eronder lijdt.
Stappen met de meiden,
samen achter de kerels aan.
Als motto de jacht is beter dan de vangst,
zodra we ze hadden laten gaan.
En dan die eenzame uren op de bank,
met een snotlap voor de tv.
In je eentje in dat grote bed,
ach vrijgezel zijn is best ok.