God heeft mij een engel gestuurd,
vanaf de hemel daarboven
een engel gestuurd,
om mijn gebroken hart te genezen.
want het enigste dat ik nu kan doen,
is huilen van verdriet,
denken aan de tijden met jou
voordat het goede me even verschiet
god heeft mij een engel gestuurd,
om te weten dat alles goed met me gaat
om te zorgen dat er niks gebeurt,
en ik de wereld een beetje minder haat.
een engel gestuurd om te zorgen
dat niemand me meer pijn zal doen,
niemand mij zal raken.
en ik nu terug kan vechten,
en nooit meer zal klagen
god heeft mij een engel gestuurd,
gewoon omdat ik die nodig heb,
gewoon als een steuntje in het leven,
zodat ik weet dat ik er niet alleen voor sta.
god heeft mij die engel gestuurd,
een bijzonder mooie engel, mijn lieve oude opa,
die altijd over mij zal waken.
toch moet ik jou blijven missen,
okal ben je zo dichtbij.
maar ik weet ik je zal tegenkomen,
als ik later naar de hemel loop,
dan is het niet meer ík en de engel,
maar dan is het jíj en míj.