Heil de Koning is terug
Met de bijl en het zwaard
Ik raakte aan het zwalken
Ging te paard op een eenzame tocht
Hou ik nu mijn scepter weer vast
Ik raakte bang voor mijn macht
Nu geeft het mij weer kracht
Ik ruik de angstzweet bij anderen
Het beest in mij is weer losgelaten
In mijn vroegere bestaan was ik al keizer
De mensen op aarde lagen aan mijn voeten
Van ijzertijd tot de opkomst van het westen
Ik was de betwiste leider achter de schermen
Ik raakte mijn eigen geloof helemaal kwijt
Zoveel macht, kracht, vrouwen en al dat goud
Terwijl ik kwam om een boodschap af te leggen
Ontsnapping is onmogelijk de toren is gevallen
De profetie was uitgesproken en nu is de dag daar
Voedselrantsoenen raken op we staan op onze tenen
De stem heeft ons verlaten zoals het mij al zei
Het geloof dat alles geregeld wordt is doorgeprikt
Vanaf nu geld er alleen nog maar de beproeving
Het spel is uit en de verliezer dat bent u mens
Ik vergeef je blindheid ik werd er ook door geleid