Geliefde Mevrouw Ockhuijsen,
Ik wil mijn huis met
jouw aanwezigheid opleuken.
Wil met jou dansen
tot we erbij neervallen.
Ik wil zachtjes vrijen
zodat jij zwaar hijgt.
Zoenen en knuffelen
daarna in slaap vallen.
Dromen over onze toekomst
in een warme omarming.
Wakker worden met zin
hitte verwarmt de morgenstond
Een beschuitje als ontbijt
vrolijk naar het werk of school