Je ziet dat ik huil
maar je loopt bij me weg
Ik val in een kuil
omdat ik niks tegen je zeg
*********
Ik zou wel praten
als je er voor me was
Maar je hebt niet in de gaten
dat ik zo breekbaar ben als glas
*********
Je leeft wel samen
maar de afstand is groot
Want het is niet moeilijk te beamen
dat ik verkeer in nood
*********
Maar hoef niks te verwachten
als een kus op mijn wang
Je probeert de pijn niet te verzachten
ik wacht al zolang
*********
In je relatie
soms eenzamer dan alleen
Geen staande ovatie
geen arm om je heen
*********
Geen gesprek van kracht
geen liefelijk woord
Alleen zijn overheersende macht
wat hij wil, is wat hij hoort
*********
Zijn lege blik
zonder passie of vonken
en zijn zinloze woorden
die door de leegte weerklonken
+++++++++++++++++++++++