daar sta ik dan
aan de rand van je bed
met jou hand in mijn hand
elk moment
elk moment kan het wezen dat je gaat
weg gaat van mij.
Langzaam word je steeds slapper,
je hand gaat los van het mijne,
daar ga je dan,
de laatste adem gaat door je lichaam,
Dan …
dan ben je weg, verdwenen,
verdwenen naar een plek daar ergens,
daar ergens hoog in de lucht,
een plek waar alles beter zou zijn.
maar voor mij niet,
De leegte in mijn hart ,
de leegte in mijn leven
zal nooit meer gevuld worden.
Niemand zal en kan je ooit vervangen.
Nu al 4 jaar geleden toch kan ik je niet vergeten
toch huil ik elke avond nog even,
Alles wat ik heb gedaan,
en niet gedaan...