Ingevlogen uit Sofia
met een duistere medogenloze missie
arriveert een dagtoerist.
Ceasar's Palace's opdracht
met zijn strakke regie
kent geen geduld.
Elimineren is nu een zaak van vergelding.
Doelmatig en snel
opereert Nemesis hondsbrutaal
en is het binnen een dag
einde verhaal.