Soms komt een woord zonder dat je hem zoekt
Het rijpt zichzelf in je gedachten
En het lijkt alsof je mond niet langer kan wachten
Het moet eruit
Ik weet niet waarom en ik weet niet waarheen
mijn weg mij leid naar waar hij mij leid
Ik weet alleen, ik heb de tijd
En zolang ik hem heb moet ik er van genieten
Mijn handen jeuken om te vertellen wat ik voel
Ze spreken beter dan mijn mond spreken kan
Ik ben jou en jij bent mij, dus waarom nog vechten
Waarom vechten tegen onszelf? Jij bent mij en zij is wij
Laat ons samen komen als het eb en de vloed
Laat ons zijn als het kwaad of als het goed
Zonder elkaar kunnen we toch niet zijn wat we zijn
We zouden slechts smachten naar de heling maar leven in pijn
Zoals mijn opa vroeger zij, eendracht maakt macht
Laat ons botsen, dat maakt onze scherpe kanten zacht
We dansen, we dansen in het donker, we dansen op de tast
Zoekende naar wegen zonder last
Laat ons tasten naar elkaar, laat ons omhelzen en omarmen
en onze koude harten onze vermoeide lijven en geesten verwarmen
We dansen, we dansen in het donker, we dansen op de tast
Zoekende naar wegen zonder last
Laat ons tasten naar elkaar, laat ons omhelzen en omarmen
En onze koude harten onze vermoeide lijven en geesten verwarmen
Laat ons het gevoel volgen want ik weet zeker dat alles naar geluk verlangt
Laat ons dromen voordat het zwart de droom vervangt
Laat ons dansen, dansen in het donker, dansen op de tast
Samen zoeken naar het licht, Zoeken naar wegen zonder last