Al die dagen hopen,
Al die dagen strijden,
Alles blijft mij maar slopen,
En ondanks alles blijft ik lijden,
Zou het ook nog goed komen,
Of zouden mijn tranen altijd blijven stromen,
Zou er ooit nog een lach op mijn gezicht verschijnen,
En zou ik ooit nog met jou kunnen geinen,
Ik denk dat ik dat allemaal maar uit mijn hoofd moet zetten,
En niet meer op het verleden moet letten,
Want het blijft mij knellen hoe dat ook,
En het voelt alsof ik opga in rook,
Het blijft mij steken en ik weet geen raad meer,
Alles wat er gebeurt het doet te zeer,
Ik zit altijd te denken waneer begeef ik het nou is,
Maar ik weet dat ik mezelf erin vergis,
Ik weet zelf ook dat ik niet mag gaan,
Maar kan iemand mij dan horen kan iemand mij dan verstaan,
Het enige wat ik vraag is een normaal leven zonder al deze problemen,
En of iemand weet of al die shit nog van mij af valt te nemen,
Please iemand vertel het mij ik kan zo niet meer verder leven,
Ik wil niet langer meer naar geluk streven,
Ik wil het hebben in mijn handen,
Zodat ik niet weer in mijn donker hel zal belanden.
waarom nou toch...
xxx Laura.