Als jij gaat wenen
Zie ik alleen maar tranen van verdriet
Maar de tranen van geluk
Die zie ik helaas niet
Ook als ik je troosten wil
En hoop dat ik je helpen kan
Dan blijf je zitten verdrietig en stil
Maar je aanvaard niets daarvan
Toch blijf ik beloven
Dat ik blijf proberen
Om je terug doen te geloven
Zodat je niet steeds gaat blokkeren
Je moet gewoon verder lopen
En steeds niet blijven staan
Maar doe uw ogen open
Want ooit komt ook jouw prins eraan