helemaal alleen thuis,
maar toch met zovele aanwezig
alle mensen begroeten me lief
bmok be, ol dat ol weg ben gegaan
en nooit keer ik nog terug
nog altijd helemaal alleen thuis
en plots weggebracht ...
diet weggestoken... tranen stromen me weg...
verrotten m'n lichaam maar m'n geest
is bij die aanwezige mensen
en pratend doen we verder ...