Verliezer
Waar moet ik een verliezer zijn?
Zelf als ik win voel ik nog steeds die pijn
Ik voel me o zo klein
Als ik loop voel ik het schrammen in mijn knieën
Als ik zit voel ik het branden aan me kont
Als ik lig gaan er messen door mijn hersens heen
Ik wil winnen, want dat vind ik fijn
Maar ik wil niet winnen als er ook verliezers zijn
Ja, de één die slaagt, de ander die faalt
De één is blij, de ander die baalt
De één is mij, de ander ben jij
Maar ik vraag me af, wie is er vrij
Waarom moet ik een verliezer zijn?
Want als ik win verlies ik jou