Zo hoor ik nieuwe dingen
over jou, wat je doet
je verteld me de dingen
omdat je denkt dat je moet
kwaad ben ik op je
voor hoe je leeft
voor de avonturen,
de dingen die jij beleeft
Dan hoor ik dat je blowd
en baal ik daarvan
dan blow je elke dag
alsof je niet zonder kan
Pot vol met koffie!
waarom doe je dat dan
aan de andere kant vergeet ik
dat ik ook niet zonder kan
ook ik ben gaan blowen
ook ik ben de fout begaan
we zijn weer waar we begonnen
van voor af aan
dan deel je het bed
met iemand die ik niet ken
dat word het realiteit
dat je niet meer van mij ben
hoe durf je, zo snel
het eerste wat ik dacht
maar wat loop ik nou te mekkeren
ook ik ben verdacht.
ook ik heb het bed gedeeld
je hoort het, i did
en waarom ik het dan deed,
becouse I felt like it.
vrijdag was je hier
samen een blowdje op
ik ben fout bezig ik weet het
het word tijd dat ik stop
en ook vrijdag had ik de kans,
de kans op "een beurt"
maar ben niet gegaan
"plan afgekeurd"