Zoekende naar jou
Maar waar moet ik je vinden?
In het leven ben je niet meer
Maar in de dood zie ik je niet
Voorlopig nog niet
Zoekende naar jou
Op die weg waar jij mij voor ging
Waar jij mij hebt laten verdwalen
Waar ik jou nooit meer in kan halen
En waar jij mij voorgoed hebt achtergelaten
Zoekende naar jou
Maar wat heeft het nog voor zin?
Ik kan de rust niet meer vinden
Maar jij hebt de rust die je wou
Dus is het voorlopig goed zo.