Waarom ?
Waarom moet mij dit nu overkomen ,
Waarom heb ik het nie gezien,
Ik heb een lichaam om in te wonen ,
Maar wie had het kunnen zien
Ik was weer gelukkig na al die pijn ,
na al die leed die zo veel pijn deed,
ik heb gevochten dag en nacht,
maar nu verlies ik ff mijn macht
Ik wil de strijd winnen ,
alles weer opnieuw beginnen,
maar ik kan het nie alleen ,
ik wil vrienden om me heen.
Waar ik nu ben daar is het donker ,
O god waar blijft die wonder,
wat heb ik in godsnaam misdaan
ik deed niemand geen kwaad aan
Maar het is nu zo ik wil het niet
wa is er voor mij nog in het verschiet
ja het is waar ik heb verdriet
en niemand die het ziet
Heb ik een toekomst of heb ik niks
ben ik veroordeeld , ik weet het niet
oh , mens help me ik heb verdriet
ik moet er door ik heb geen keus
het doet pijn geloof me heus
Het is waar ,
het is geen gebaar,
geloof me maar ,
ik ben nog nie klaar
ik laat me nie gaan
toch nie zomaar
Ctje Engeltje van beroep