Ja of nee
nee of ja
voor jou een weet
voor mij een vraag
ik wordt gek
de wereld draait
mijn hoofd tolt
kben alles kwijt
wie wil mijn hersenen sorteren
wie stapelt mijn gedachten
van wie zou ik zoiets kunnen verwachten
het komt allemaal op mij neer
maar ik ben al verward
dus mezelf helpen gaat ook niet meer
mij hart slaat een slag over
steeds meer
todat het uitgestorven
dan hoeft niemand, zelf ik niet,
te kiezen
een ja of een nee