Kon ik maar eens een keertje bijzonder zijn
dan zou ik mensen proberen te genezen
iedereen; zowel de grote mensen tot klein
Ik zou hen helpen met hun ziekte te verweren
Was ik maar eens een dagje speciaal
Misschien dat ik dan eindelijk gelukkig ben
Als ik het gevoel heb;"ik ben het helemaal"
En dat hij me alle dagen steeds verwent
Het leven is niet altijd zoals ik wens
Maar ik heb het mijnne niet gekozen
Dus ga ik verder en verleg ik soms de grens
Toch leg ik hem terug, dat zal ik altijd beloven.
~~BitanemD~~