Lieve schat
Iedere avond kijk ik naar de maan
En fluister zacht jou naam
Jij was mijn steun en toeverlaat
Ik denk aan jou als ik loop met de honden op straat
Was je bij me op bezoek
Ik rook je sigaar toen ik kwam om de hoek
Bij het bankje waar je altijd zat
Daar ging je dan een sigaartje roken
Het gaf een goed gevoel
Zag je zitten met een grijns op je gezicht(smoel)
doeii beertje lief
voor altijd mijn hartedief