Als dit het niet is,
en niet ongeveer
mag ik hem missen?
mijn geladen geweer
Als dat niet gaat
werk jij met me mee,
of ben ik verlaten
maar gewoon niet alleen.
-wat als jij dit was-
Leven laten leven
Radeloos roest rust
afnemen weggeven
tot ziens mijn leven,
en lust.