Ik voel em zo klote
Ik Moet ergens heen
Ik moet weg van hier
Maar dat zal niet gaan
Vrienden die leuke dingen doen
En ik doe helemaal niks
Ik ben zo saai
Voel me zo alleen
Ben zo jaloers op iedereen
Terwijl ik dat helemaal niet wil
Ik wil een tijdje weg van hier
Misschien wel voor eeuwig
En dan het liefst ver van hier