Deze is voor jou schatje;
Bijna een jaartje, met elkaar
En je weet dat als je me nodig hebt,
Ik sta altijd voor je klaar,
Ik weet niet wat ik zonder je moet,
Ik wil je zien lachen,
Maar op het moment gaat het niet goed,
En ook dan ben ik er voor je,
Want schatje ik vecht door je,
Ik laat je niet meer alleen,
Dat heb jij ook nooit gedaan,
Stapje voor stapje, we komen er,
Want ik zal nu sterk blijven staan,
Ik mag niet instorten,
Dan kunnen we helemaal niets,
Ik moet sterk worden,
Hard zijn, klaar zijn,
Anders doe ik jou pijn,
Maar schatje kijk, ik sta sterk vandaag
Ik sta op 2 benen op de grond,
Ik wil weten wat er is, dat is de vraag
Ik wil weten wat je er van vond,
Maar dat is goed nou, ik wil jou nou zien stralen,
En ik ben er voor je, 100 procent
Ik weet dat ik niet zal falen,
Omdat jij echt alles voor mij bent.
*Heel verneukt, maar hij is voor jou. Ik ben er voor je schatje, voor altijd.