ik kijk in de verte
zie daar ginds
een enorme berg staan
waarvan ik de top wil bereiken
ik wandel
over de wegen
soms mijn pas wat harder
zodat ik hem spoedig bereik
een lange weg
nog te gaan
stap voor stap
zal het me wel lukken
daar heb ik mijn hoop opgezet