Jij bent als een foto in mijn hoofd geprint
Je bent als de zon die komt en gaat
De nacht die lang duurt
en die ik nooit verlaat
toch word het morgen en zie ik jouw
je mooie schoonheid is als een glans
een glimlach is voor mij al een wonder
dat zulke schoonheid al bestaat
het zou verboden moeten worden
maar niemand kan zonder
iedereen heeft iets van glinstering
al is het maar van binnenin
ben jij net zo mooi als binnenin?
of is het maar schijn
en zou het,
als ik jouw ken zo verdwenen zijn?
Al kan ik alleen maar naar je kijken
is voor mij genoeg
om niet naar iemand anders af te wijken