kan iemand er zo makkelijk tussen komen?
na 9 jaar lang een hechte vriendschap?
alsof we zusjes waren!
waren wij altijd bij elkaar.
maar toen kwam zij, in jou'n buurt.
plotseling was zij veel vaker bij jouw..
vaker dan ik was,
en samen hadden jullie de grootste lol.
kan zo'n lange vriendschap,
zomaar in niets oplossen?
ik wil je niet kwijt, want heb nog zoveel te delen..
je kan me toch niet zomaar alleen laten!!
je sei laatst nog:
dat je mij nooit kwijt wou,
en dat zij alleen maar stookte,,
waarom praat je dan ook zo over mij?
achter mijn rug om tegen haar?
ik mis jou,
ik mis onze vriendschap!