Rust in vrede.
Waarom moeten mensen gaan,
voor hen laat ik nu een traan.
De dierbaren waar ik nu aan denk,
alles is voorbij in een oogwenk.
Ze leven nu voort in mijn hart en gedachten,
zal op de dag wachten.
Dat ik ze weer zie,
bestond er maar magie.
Rust in vrede,
zij die zijn gegaan.