Eventjes Gevoel III
Zit in de tuin vol nieuwe knoppen en lentegeur
niets kan mijn dag nog keren
De zon is mijn energie en de sleur
van de regenachtige dagen, kan me nu niet meer deren
Jij speelt de melodie van mijn hart
en de bloemen waaien de tekst
De winter maakte me zo verward
en nuuuuuuuuuuu ben ik weer relaxed!!!!
Mijn wijntje zorgt voor het zomerse tafereel
niets kan mijn lach doen verdwijnen
Vorige week was alles me nog teveel
wat de wereld toch verandert als de zon doet schijnen
Boven dat is er JIJ en je speelt de melodie van mijn hart
en de bloemen waaien je tekst
De lente, de vogels brengen een blanco start
ik voel me ongelooflijk relaxed!!!!!!!!!!
28-03-2002