Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn gevoel
- mijn gevoel -
kan het nu nooit voor bij zijn
voorbij met die vreselijke pijn
die mij doet denken
en waarvoor ik hier niet wil zijn
kan het niet stoppen
ik kan niet huilen van verdriet
alleen als ik alleen ben
en als echt niemand me ziet
ik kan het niet vergetten
het is een donker plek in mijn hard
en als ik even niets te doen heb
dan is het een zwart gat
een gaatje waardoor ik naar beneden val
een gaatje met verdriet
die op punten waar ik alleen ben
groeit maar ik weet het gewoon niet
ik ben blij hier te zijn
en heb mischien heel veel kracht
maar zou heel graag
iemand anders willen zijn
ik doe me voor zodat er niets is
ik laat mijzelf niet zien
ik kan mijzelf niet tonen
waarom mag ik niet anders zijn?
ik wil iemand worden zonder pijn
dat mensen kunnen zien wie ik ben
dat ik me niet voordoe als een leugen
maar ik mag het niet
waarom kan ik niet denken
zoals een ander dat kan
ik ga het overwinnen
maar kan het nu nog niet aan
mijn hard is nog donker
en ik heb bijna niets meer
dan ga je denken
denken aan je verdriet
het word erger maar het vald niet op
heb liefde gevonden
maar vind het moeilijk
moeilijk om echt van hem te houden
mijn gevoelend zitten krap
maar ik kan alleen maar denken
denken aan de dagen
denken aan de nachten
kan niet slapen en voel me niet fijn
voel me gevallen
en dat doet me gewoon veel pijn
maar toch wil ik verder
weer een tree om hoog
ik zal de top halen
ookal gaat het met een boog
en dan kan ik vrij zijn........
Reacties op dit gedicht
vevina vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
GreyRainbow
:
Donderdag, oktober 16, 2008 23:51
Blijf je gevoel verwoorden in gedichten, is goed voor je! :)
Over dit gedicht
Auteur:
vevina
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
16 oktober 2008
Thema's:
[Verlangens]
[Verdriet]
[Gemis]