ik kwam je tegen op het net,
heel onverwacht,
en toen begon de pret,
maar zoals verwacht,
duurde die niet tot in de nacht,
Je vertelde over je problemen,
en ik luisterde en gaf je raad,
het leven is geven en nemen!
je luisterde en besefte,
ik moet aan de praat,
Niet met mij maar met hem,
en haast je,of je bent misschien te laat.
Je babbelde, en alles gaat terug goed,
Maar nu ga je trouwen :S,
hij heeft plots wel veel spoed,
Ik weet niet waarom,
maar het voelt niet goed bij me,
en daarom,
schrijf ik het ff op en stuur het door naar je.
Ik wil niet dat je ongelukkig bent,
misschien ben je het zo gewend,
maar ik wil dat je het echte geluk ook kent.
Je bent echt meer waard,
en ik hoop dat je je trouw nog spaart,
want eens je getrouwt bent is het te laat.
Ik hoop echt dat je het beseft,
want hetgeen ik schrijf is echt oprecht.