Ik ben eraan gewend geraakt,
met dit gevoel door school te lopen.
Steeds kijk ik om me heen om te zien
of jij er misschien niet bent.
Dat zou een uitkomst zijn,
een dagje rustig kunnen zijn,
maar steeds weer zie ik jou
ook al is het op het laatste moment.
Maar wanneer ik jouw niet zie,
dan mis ik het raar genoeg
en weet ik dat ik hem misschien
ook niet zal zien …
Een week leef ik nu in vrijheid
tijd om te bedenken hoe ik
dit ga doen, aan kan ..
maar het ligt niet aan mij !
- Je kan zeggen dat het meer over hem zegt, dan over mij, maar toch ergens weet ik dat ik hier waarschijnlijk niet vanaf zal komen-