Mijn geweten
Ik had het kunnen weten
mijn impulsiviteit heeft mij in zijn macht
Ik was het ff vergeten
en het heeft spontaan weer iets bedacht
Nu ben ik alles kwijt wat me lief was
mijn "wijffie",mijn vent, mijn leven
alles uit handen weg gegeven
Kan ik dan werkelijk waar niet op eigen benen staan?
Ik heb "jaren" overleefd en ben nooit "heen" gegaan!!
Is het dan te laat voor mij?
"NEE" ik heb geen spijt over wat ik heb gedaan!
Ik had liefde nodig en heb me laten gaan
Hoe kon ik nou weten? Ik voelde me ff vrij en nou moet ik
er mee leren leven,
Ik en mijn geweten...