Spijt..
Spijt van de dingen die ik heb gezegd..
Spijt van de dingen die ik heb gedaan..
Ik heb het voor mezelf verpest..
Stuur mij hier ver vandaan..
Het spijt mij voor al voor jouw..
Je moet weten dat ik altijd van je hou..
Het spijt mij zo erg van alle dingen..
Ik kan het niet goed praten..
Maar ik wil het niet zo laten..
Want ik vind jouw zo belangrijk..
Dus ik bid om vergifenis..
Want zonder jou..
Dat is een erg gemis..
Je kunt niet zien..
Hoeveel pijn het mij doet..
Maar jouw meer..
Daarom spijt het mij zo zeer..
Ik vraag om vergifenis ..
Want zonder jouw..
Dat is zo'n groot gemis..
En je kunt je niet voorstellen..
Na alle dingen die ik heb gedaan..
Dat ik er zo over denk..
Maar zo is het echt gegaan..
Ik hoop dat je mij vergifinis schenk...